Як налаштувати локальну копiю OpenStreetMap щоб можна було редагувати карту?

Я встановив локальну копiю OpenStreetMap на корпоративний сервер за цим мануалом:

Внизу, у мануалi, був роздiл:

Configuration

After installing this software, you may need to carry out some configuration steps, depending on your tasks.

Я вiдкрив документ CONFIGURE.md.

У документi було сказано, що в установку OpenStreetMap не включаються географiчнi данi, i цi данi потрiбно iмпортувати.

Я правильно розумiю, що пiд географiчними даними маються на увазі назви міст, вулиць і подібних об’єктів на даний момент?

Такою командою мені вдалося імпортувати Liechtenstein:

osmosis --read-pbf liechtenstein-latest.osm.pbf  --write-apidb host="localhost" database="openstreetmap"  user="openstreetmap" password="" validateSchemaVersion="no"

Але карта Liechtenstein візуально нiяк не змінилась після цієї команди (так і повинно бути?)

Після цієї команди було написано:

To be able to edit the data you have loaded, you will need to use this yet-to-be-written script.

Тобто, щоб мати можливість редагувати дані, що я завантажив, необхідно використати скрипт yet-to-be-written script

Цей скрипт вже існує чи ні? Я не зрозумів.
Якщо скрипта не існує, то як мені обійтись без нього?

Ну, цей пункт я пропустив зі скриптом.
Просто потім (за інструкцією) створив користувача і налаштував роботу ID-редактора.

Потiм я перемістився по карті на Liechtenstein, відкрив ID-редактор.
Але в редакторі відображається тільки картинка місцевості, і ніяких ліній доріг нема.
Просто картинка місцевості, яку можна переміщати курсором-рукою.

Що я роблю не так?
Я хочу редагувати назви вулиць i міст.

3 posts - 2 participants

Read full topic

Ce sujet de discussion accompagne la publication sur https://community.openstreetmap.org/t/i-openstreetmap/102757