[W trakcie] 🦀 KWM#2, Giveaway na akcesoria MZA + 35zł — zadanie: mapowanie Mogielnicy

Chciałbym ogłosić drugą edycję :crab: Krabowego Wyzwania Mapników.

Przewidziane są 3 nagrody:

1. 20zł
  2. 15zł
  3. Magnes MZA z linią 507 (uwaga: ma małą czarną kropkę wewnątrz liczby 0)

Zadaniem jest jak najlepsze zmapowanie Mogielnicy do końca tego miesiąca (31 sierpnia włącznie).

Chodzi o takie aktywności jak np.:

• Dodanie chodników - proszę, aby nie były rysowane byle jak, zależy mi na jakości a nie ilości
  • Dodanie przejść dla pieszych i przejazdów rowerowych
  • Nawierzchnia
  • Dodanie dróg i inne ogólne poprawki, jak np. ograniczenia prędkości

Przydzielanie nagród:

1. miejsce, priorytet w wybraniu 1 z 3 wymienionych nagród.
  2. miejsce, priorytet w wybraniu 1 z 2 wymienionych nagród (po wyborze 1. miejsca).
  3. miejsce, 1 nagroda, która nie została wybrana przez 1. lub 2. miejsce.

Z wygranymi, skontaktuje się bezpośrednio w wiadomość na OSM z konta NorthCrab. Nagrody fizyczne zostaną wysyłane przy pomocy paczkomatów InPost na terenie Polski (opłacone przeze mnie). Moja ocena wkładu pracy pozostaje w pełni subiektywna.

Zwycięzcy poprzednich edycji są mile widziani, choć ich wkład będzie oceniany nieco niżej. Chciałbym dać nowym uczestnikom wyzwania większe szanse na wygraną. Niemniej jednak, laureaci poprzednich edycji wciąż posiadają szansę zwycięstwa. @syntex

1 post - 1 participant

Read full topic

Ce sujet de discussion accompagne la publication sur https://community.openstreetmap.org/t/w-trakcie-kwm-2-giveaway-na-akcesoria-mza-35zl-zadanie-mapowanie-mogielnicy/102295